Upphandling flyttjänster

Följ våra råd för upphandling av flyttjänster

När ett företag gör en upphandling av flyttjänster är det vanligt att den innehåller en kravspecifikation. En kravspecifikation är ett bra redskap vid en upphandling, både för beställaren och företaget som antar sig uppdraget.

Fördelarna är att ni som beställare kan förtydliga era krav, samtidigt som mottagaren tydligt förstår vad ni som beställare har för önskemål. I den här texten bjuder vi på lite kostnadsfria tips och rekommendationer när det gäller upphandling av flyttjänster.

Eterne har vunnit många såväl privata som offentliga upphandlingar av flyttjänster. Vi har sett alla sorters upphandlingsunderlag. Av det har vi lärt oss att de jobb våra kunder varit mest nöjda med, är de där våra kunder varit tydligast i sin upphandling av flyttjänster.

En bra flyttjänst börjar med en bra upphandling. Därför vill vi gärna vara alla företag som ska upphandla flyttjänster behjälpliga. Vi har tagit fram ett par enkla hjälpmedel, mer om dem nedan:

Upphandling av flyttjänster.

Det finns flera saker som är extra bra att tänka på när du ska formulera ett upphandlingskrav. Den första rekommendationen vi har att ge er är hur kravspecifikationerna ska vara utformade. Kravspecifikationerna ska vara tillräckligt omfattande, proportionerliga, förutsägbara och icke-diskriminerande. Ett tips är att gå efter en punktlista när du gör en kravspecifikation. Glöm inte att ladda ner vår guide som handlar om hållbar upphandling av flyttjänster. I guiden kan ni enkelt följa processen steg för steg samt att du får ta del av våra råd om upphandling.

Om ni har några andra frågor, tveka inte att kontakta oss!

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.