Avveckling

I flytt- och andra förändringsprojekt får man ofta stora mängder saker över. Vi har utvecklat en modell som ser till att vi alltid skapar en så hållbar hantering som möjligt av de grejer som traditionellt hade hamnat på soptippen.

Vi drivs av att alltid göra saker lite bättre

Eterne är ett fullserviceföretag inom företagsflytt och avveckling

Kanske är det dags att uppdatera inredningen, kontoret ställer om till en aktivitetsbaserad lösning eller så är ytorna mindre i de nya lokalerna? Vi säljer det som går att sälja, skänker det som inte har ett direkt försäljningsvärde och det som ändå återstår källsorteras och återvinns. Det ger verkliga besparingar, både för ekonomi och miljö. Inte minst skapar det positiva sociala effekter när, till exempel, en lokal skola får möjlighet att återanvända kontorets gamla soffa.

Rena intäkter skapas via försäljningen och materialersättningar för exempelvis metall- och sladdskrot. Samtidigt minimeras kostnader och transportmängder genom effektiv hantering och projektledning.

Avvecklingsprojektet och de besparingar vi åstadkommit redovisar vi sedan, helt öppet, i en utförlig projektrapport.

Kanske behöver du förändra lokalerna mer regelbundet?
Vi löser det också. Läs mer här.

Låter det intressant att avveckla genom att ta tillvara på dina begagnande kontorsmöbler och inventarier? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.