Verksamhetsflytt.

Mer än en flyttfirma. Vi tar ett helhetsansvar för det som ska göras. Från inventering och packning till uppackning och avveckling.

Det här är vår hemmaarena. Med inriktning på företag och organisationer har vi lång erfarenhet av stora och komplexa flyttprojekt med höga krav på att stora mängder gods flyttas, på kort tid och till rätt plats. Det känns enkelt när det funkar, men kräver erfarenhet och engagemang. Tillsammans med dig som kund planerar vi hur jobbet ska göras. Förutom effektivitet i tid och precision i plats är det så klart viktigt att flytten görs med så liten störning på din verksamhet som möjligt. Vi genomför därför ofta uppdraget utanför ordinarie arbetstid.

 

Innan man genomför en större omorganisation och/eller flytt, kan det vara bra att göra en ordentlig inventering av de inventarier som finns. Ofta ger det möjlighet att spara både pengar och miljö. Dels ger det en bra bild av vad som kan säljas, skänkas och återvinnas för bästa önskade resultat, och dels ger det underlag för beslut om hur de nya lokalerna kan inredas och vilka investeringar som behövs.

 

Det som inte ska flyttas direkt eller avvecklas kan vi så klart magasinera. Vi har våra lokaler i södra Stockholm. Läs mer här.

Verksamhetsflytt, företagsflytt, kontorsflytt. Kärt barn har många namn. Vill du veta mer så kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se så återkommer vi så snart vi kan.