Planera kontorsflytt

Behöver ni planera en kommande kontorsflytt?

Välkomna till Eterne. Eterne är ett ledande bolag inom flyttjänster där vår dagliga rutin består av att utföra och planera kontorsflyttar. En sak som vi lärt oss genom åren är att en ordentlig planering underlättar en kontorsflytt avsevärt. Planeringar av kontorsflyttar är därför grundstenen i vårt dagliga arbete.

I de flesta projekt vi genomför vill våra kunder vara delaktiga under projektets gång. Det ser vi som en självklarhet och en förutsättning för ett framgångsrikt genomförande. Ni känner er verksamhet bäst och ett projekt som är väl planerat och väl förankrat hos medarbetarna går bäst. Under en kontorsflytt stöttar vi er med planering och checklistor och genomför sedan själva flytten av kontoret..

Planera en lyckad kontorsflytt.

Med vår expertis och mångåriga erfarenhet hjälper vi er att planera en lyckad kontorsflytt. Vid en väl utförd planering sparar vi både tid och pengar åt vår slutkund och det är då vi börjar närma oss en lyckad kontorsflytt. Läs nedan om våra enkla steg för en framgångsrik planering.

Planering – steg för steg.

  1. Börja med en inventering
  2. Vilka prylar ska med och vad behöver magasineras?
  3. Vad ska ni sälja, ge bort eller återvinna?
  4. Kommunikationsplan

Vi arbetar med många av de största företagen och organisationerna i landet. Vi kan därför komma med expertråd. Inför en stor kontorsflytt är vi ofta i dialog med våra kunder flera år innan kontorsflytten ska genomföras. I andra fall startar vi projektet strax innan kontorsflytten behöver ske.

Ju tidigare vi kommer in, desto större nytta kan vi göra. Vi är därför gärna med i ett tidigt skede och formar förutsättningslöst projektet tillsammans med er. Då hinner vi tillsammans med er prata igenom rätt IT-stöd, och inte minst avvecklingsfrågor, donationsmöjligheter och internkommunikation – saker som gör en flytt extra framgångsrik. Tveka inte kontakta oss för rådgivning och konsultation inom flyttfrågor.

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.