Planera företagsflytt

Planera företagsflytten på ett effektivt sätt

Välkommen till Eterne. Vi är ledande inom företagsflytt i Stockholmsområdet. Vi är med våra kunder hela vägen, från att planera en företagsflytt till projektets slut. Vi har hjälpt både statliga organisationer, kommuner och flera marknadsledande organisationer med en framgångsrik företagsflytt. Det börjar alltid med att planera projektet.

Om ni någon gång har flyttat privat vet ni hur det kan gå till. Många moment behöver synkroniseras; det kan vara allt från märkning av lådor till transport. En företagsflytt är naturligtvis lik en privat flytt men kräver mycket mer tid, planering och koordinering av alla berörda.

Missa inte vår guide som ger dig handfasta tips på hur du planerar din företagsflytt effektivt.

Företagsflytt

Att planera en företagsflytt är både kul och spännande. Ofta är företaget i en expansionsfas och en flytt till nya lokaler ger ofta ny energi till företagets personal. Vi på Eterne har varit med länge i flyttbranschen. Vi vet att det är skönt att ha experter vid sin sida när en företagsflytt ska göras. Experthjälp påverkar oftast både kostnaden för flytten och den eventuella störningen på verksamheten i positiv riktning.

När du väljer Eterne för att planera och genomföra din företagsflytt, kan du vara helt trygg. Vi har alla certifikat, intyg och processer på plats. Faktum är att vi är stolta över att vi tycker oss leda utvecklingen i vår bransch. Vi nöjer oss inte med att ha ISO-certifieringarna; vi har också gjort branschens första hållbarhetsredovisning och satt ambitiösa mål för vårt hållbarhetsarbete.

Likaså har vi bytt ut vår fordonsflotta; ett stort steg på vägen mot helt fossilfria transporter. Vi tror att det är därför så många av Stockholms största organisationer har valt oss som sin flyttleverantör. Välkommen du också!

Planera er flytt tillsammans med Eterne. Välkomna att höra av er till oss.

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.