Kontorsflytt

Har du sökt efter kontorsflytt? Det är vår hemmaarena

Vi på Eterne flyttar möbler och inredning åt företag och organisationer. Det känns enkelt när det funkar, men kräver erfarenhet och engagemang. Tillsammans med dig som kund planerar vi hur din kontorsflytt ska göras.

Vi har kraftfulla erbjudanden för dig som vill ha en professionell kontorsflytt med trygghet i alla led, och med en minimal störning på din verksamhet. I den här texten kommer vi reda ut några saker som du bör tänka på vid en kontorsflytt.

Professionella kontorsflyttar

Innan man genomför en kontorsflytt, kan det vara bra att göra en ordentlig genomgång av vad man har. Ofta kan vi spara både pengar och miljö. En inventering ger en bra bild av vad som kan säljas, ges bort och återvinnas för bästa önskade resultat i din kontorsflytt. Det ger också underlag för beslut om hur de nya lokalerna kan inredas och vilka investeringar som behövs

Under flytten är det viktigt att det är ordning och reda. Att allt är ordentligt uppmärkt, att lådor är packade på ett korrekt sätt och att hissar och trappor är fria och tillräckligt stora. Allt sådant går vi igenom med dig innan vi sätter igång med din kontorsflytt.

Mer information om kontorsflytten

  • Vem ska planera?
  • Ska vi anlita professionell hjälp eller inte?
  • Hur kan vi tänka på miljön?
  • Vem kan vara projektledare?
  • Vem ska packa vad?
  • Vilka prylar ska följa med i kontorsflytten och vad gör man med resten?

 

Allt detta går att besvara på flera olika sätt, beroende på vad som är viktigt i just er kontorsflytt, om det är tid, snabbhet, säkerhet eller pris och hur mycket man vill och kan göra själv.

Vi på Eterne besvarar gärna era frågor. Vi har hjälpt företag med kontorsflytt i över 30 år och har samlat på oss stor kunskap genom åren. Då kan vi tillsammans avgöra vad just ni behöver hjälp med och hur man fixar det på bästa sätt.

Samtidigt delar vi gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap. Och vi tänker själva och tar egna initiativ. Vi kommer med förslag på lösningar och åtgärder framåt. Genom åren har vi satt ett antal standards som genomgripande påverkat utvecklingen i vår bransch. Ett par av de senaste exemplen är dels att vi bytt ut hela vår fordonsflotta i vår strävan efter fossilfria transporter. Dels att vi är först i branschen med att göra en årlig hållbarhetsredovisning.

Basen i vår verksamhet är att ständigt leta efter hur vi kan göra saker lite bättre. Att driva fram effektivitet i hur vi jobbar. Utifrån det har vi skapat tjänster vi är stolta över, som vår hållbara avveckling. En ansvarsfull hantering gör det möjligt att radikalt minska avfall och mängden material som behöver transporteras. Avveckling är något som vi alltid erbjuder i samband med kontorsflyttar. Om det är mycket som inte ska flyttas med – då ser vi till att ni kan sälja av eller skänka bort grejerna genom vår försorg.

Är ni fortfarande osäkra på hur ni ska lösa kontorsflytten?

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.