Företagsflytt

Har du sökt efter företagsflytt? Det är vår hemmaarena

Vi på Eterne är marknadsledande inom företagsflytt. En företagsflytt är ingenting som de flesta företag gör särskilt ofta och det kräver en kraftsamling från företagets sida. Men det ger också en möjlighet att rensa ut såväl gammal inredning, som gamla arbetssätt och daterad dokumentation. Många gånger har man höga ambitioner kring sin företagsflytt och ser det som ett stort förändringsprojekt med all rätt.

Tillsammans med dig som kund planerar vi hur din företagsflytt ska göras. Vi har bra lösningar för dig som vill ha en professionell företagsflytt där alla led klaffar, och med en minimal störning på din verksamhet. I den här texten kommer vi reda ut några saker som du bör tänka på vid en företagsflytt.

Professionell företagsflytt.

En företagsflytt skiljer sig mer än man kan tro från en vanlig flytt. Kanske framför allt för att det är så många fler människor som berörs av flytten. Och för att en företagsflytt inte får vara ett för stort avbrott för affären. Ibland är också flera olika adresser inblandade. Det är inte svårt egentligen, men det kräver en erfaren planering.

Under din företagsflytt är det viktigt att det är ordning och reda. Att allt står där det ska och har tydliga märkningar, att kartonger är riktigt lastade sätt och att tillfarter är fria och tillräckligt stora. Allt sådant pratar vi med dig om innan vi drar igång din företagsflytt.

Frågor som brukar dyka upp vid företagsflytt

  • Hur mycket tid kommer flytten att ta?
  • Vad innebär en professionell företagsflytt?
  • Vilka miljöaspekter finns?
  • Kan man hyra en projektledare?
  • Hur går packningen till i vår företagsflytt?
  • Vi har mer känslig utrustning, hur ska den transporteras?

Ibland är frågorna så många att det kan kännas svårt att veta vad man ska börja med. Men det vet vi. Vi har mött och besvarat alla typer av frågor genom åren och vet att det bästa svaret är det vi kommer fram till tillsammans med dig. Då får du det som du tänkt. Så hör av dig till oss med dina frågor!

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.