Företagsflytt Stockholm

Har du sökt efter företagsflytt Stockholm? Det är vår kärnverksamhet. Vi genomför dagligen minst en företagsflytt i Stockholm

Företagsflytt är vår bas. Vi på Eterne flyttar alla grejer som finns i en verksamhets lokaler, åt företag och organisationer. Det kanske verkar enkelt, men kräver betydligt mer kunskap än man kan tro. Faktum är att vi kalar det ett hantverk. Det är därför vi kallar vår personal för flyttmakare. Tillsammans med dig som kund planerar vi hur din företagsflytt ska göras.

Vi har attraktiva lösningar för dig som vill ha en professionell företagsflytt i Stockholm. Vår storlek och erfarenhet är din trygghet. Vi garanterar till exempel att vi inte komma att störa den dagliga verksamheten ni bedriver mer än vad vi kommit överens om. I den här texten kommer vi reda ut några saker som du bör tänka på för en lyckad företagsflytt.

Professionell företagsflytt Stockholm.

Innan man genomför en företagsflytt, kan det vara bra att göra en ordentlig genomgång av vad man har. Ofta kan vi tillsammans spara resurser åt er, både i form av tid, pengar och miljökonsekvenser. Att slänga det man inte längre behöver är inte särskilt bra för miljön – vi har lösningar där det går till återanvändning. En inventering ger en bra bild av vad som kan säljas, ges bort och återvinnas för bästa önskade resultat i din företagsflytt. Det ger också underlag för beslut om hur de nya lokalerna kan inredas och vilka investeringar som behövs.

Under den tid din företagsflytt pågår, är det självklart viktigt att det är ordning och reda. Att allt är ordentligt uppmärkt, att lådor är packade på ett korrekt sätt och att hissar och trappor är fria och tillräckligt stora. Själva flytten ska kunna gå lugnt och kontrollerat till. Exakt hur det kommer att gå till, går vi igenom med dig innan vi sätter igång med din företagsflytt.

Frågor som brukar dyka upp vid företagsflytt

  • Hur har andra företag gjort sin företagsflytt?
  • Vem ska göra själva planeringen av vår flytt?
  • Hur gör man en bra flyttupphandling?
  • Vem internt ska hålla i vår flytt?
  • Vem ska packa vad i vår flytt?
  • Vilka prylar ska följa med i flytten och vad gör man med resten?

Det finns naturligtvis några enkla standardsvar på detta, där vi kan utgå från hur man brukar göra. Men ännu bättre är att vi tillsammans resonerar vad som faktiskt är viktigt för er i just er företagsflytt. Vad innebär flytten för företagets historieskrivning och för företagets kultur? Vad är viktigt för medarbetarna? För ledningen? För verksamheten?

Vi på Eterne hjälper er gärna med dessa frågor. Vi har arbetat med företagsflytt så länge – i över 30 år – och flyttat alla typer av verksamheter, så vi kan svara på det mesta. Så hör av dig till oss! Då kan vi tillsammans avgöra vad just ni behöver hjälp med och hur man fixar det på bästa sätt.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor och funderingar.

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.