Företagsflytt checklista

Söker ni efter en checklista att följa vid en företagsflytt?

Vi berättar gärna hur du ska göra. Vi gillar att dela med oss av vår kunskap. Och vi vet att du som kund blir mer nöjd med vårt jobb och med din företagsflytt om vi har samma bild av jobbet som ska göras.

Att följa en checklista vid en företagsflytt är därför något som vi rekommenderar. En checklista att följa gör det enkelt att få en överblick på vad som är gjort och på vad som kvarstår att göra i din företagsflytt.

Vi har tagit fram en rad olika checklistor för företagsflytt. Olika därför att vi tror att du kan behöva det,  beroende på om du ska göra en upphandling, börja planera din företagsflytt eller om du vill veta hur du dina företagsflytt kommer att gå till.

Men först lite kort information om vilka vi är. Eterne är en av de marknadsledande organisationerna i Stockholm inom företagsflytt. Vi hjälper dagligen organisationer, myndigheter och större företag med flyttfrågor. Det har vi gjort i många år nu. Vi kallar vår personal för flyttmakare. Det tycker vi förklarar att det handlar om ett hantverk som vi är stolta över

Checklista.

För att tillgodose alla olika behov som kan finnas av en checklista vid flytt, har vi skapat en kunskapsbank. Där kan du ladda ner en checklista (vi kallar dem för guider), med tips på allt från upphandling till praktiskt genomförande av en företagsflytt. Det finns många saker som man behöver tänka på vid en flytt av företaget. Det är därför de flesta väljer att använda en checklista i en företagsflytt. Kunskapsbanken hittar ni här.

Vi på Eterne gillar att berätta. Genom att berätta vår historia och visa vilka vi är, bygger vi förtroende. Vi redovisar också vårt hållbarhetsarbete både i kvitto till kund och genom årlig redovisning. Det är vi ensamma om i vår bransch, men vi hoppas att våra kollegor snart följer efter

Vi arbetar med många av de största företagen och organisationerna i landet. Vi kan därför komma med expertråd. Tveka inte kontakta oss för rådgivning och konsultation inom flyttfrågor.

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.