Flyttfirma företag Stockholm.

Behöver ni anlita en flyttfirma för företag i Stockholm? Det är vår hemmaarena.

Vi på Eterne är en flyttfirma med lång erfarenhet av att flytta företag med höga krav på att stora mängder gods flyttas, på kort tid och till rätt plats. Det känns enkelt när det funkar, men kräver erfarenhet och engagemang.

Det är även viktigt att en flyttfirma får så liten störning på den dagliga verksamheten som möjligt. I den här texten kommer vi reda ut några saker som ni bör tänka på när ni ska anlita en flyttfirma för företag i Stockholm.

Professionell flyttfirma för företag.

Eterne är en marknadsledande flyttfirma i Stockholm och har stor erfarenhet när det gäller allt inom företagsflyttar. Vi har genomfört flera av de allra största företagsflyttarna i Stockholm. Eterne är med från planering till projektets slut – det är så man får kostnadskontroll på en stor kontorsflytt. Är ni osäkra på om Eterne är rätt flyttfirma för företagsflytten? Läs mer nedan.

Anlita en professionell flyttfirma – se till att följande finns.

  • Marknadsledande flyttfirma
  • Kollektivavtal (även underleverantörer)
  • Riktiga referenser och inte bara underleverantörsjobb
  • Miljötänk på riktigt – certifikaten är bara hygienkrav
  • Lång erfarenhet
Det som inte ska flyttas direkt eller avvecklas kan vi som flyttfirma magasinera i vårt lager i Norsborg. Vi på Eterne har varit en ledande flyttfirma i över 30 år och har samlat på oss en stor kunskap och erfarenhet.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor och funderingar.

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.