Flytta verksamheten

Flytta verksamheten med experter

Att flytta verksamheten tillsammans med experter kan hjälpa både plånboken och miljön. När du flyttar verksamheten tillsammans med Eterne får du en minimal påverkan på er dagliga verksamhet och du kan ägna din fulla uppmärksamhet åt kommunikationen med medarbetare, intressenter och partners.

Vi på Eterne vet hur man flyttar verksamheten snabbt, effektivt och hållbart. Vi kan säga det med tusentals genomförda verksamhetsflyttar bakom oss. Våra flyttmakare arbetar dagligen med att flytta verksamheter – och genom åren har vi utvecklat processer och system som få andra för att flytta verksamheter på bästa sätt.

Om Eterne.

Eterne verkar kanske vara ett ungt företag –  vi bildades i juni 2015 – men verksamheten har anor som går mycket långt tillbaka i tiden. Dagens Eterne är ett resultat av en rad sammanslagningar av olika flyttfirmor genom åren. Numera ägnar vi oss enbart åt hållbara flyttar för olika verksamheters räkning i Stockholmsområdet. Det är vår kärnaffär och vårt erbjudande till dig som ska flytta verksamheten.

 

Vi rekommenderar alla verksamheter som ska flytta att gå efter vår trestegsmodell.

Steg 1. Anlita en seriös och trygg partner. Det är grunden för att lyckas med att flytta verksamheten.

Steg 2. Gör en noggrann planering av flytten av verksamheten.

Steg 3. Se till att det finns en kommunikationsplan på plats för informationen och dialogen med medarbetare och intressenter.

Vill du får mer information om att flytta verksamheten på ett effektivt sätt? Läs mer på vår kunskapsbank eller blogg. På vår blogg berättar vi mer om vilka vi på Eterne är, vad tjänster vi har och hur det är att jobba med oss. Allt för att du som funderar på att flytta verksamheten ska vara trygg i vilka du väljer att jobba med.

Kontakta oss direkt på telefon 08 445 70 70 eller e-post kontakt@eterne.se

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.