Flytta kontoret

Flytta kontoret på ett effektivt sätt

Att flytta kontoret effektivt är bra på många sätt. En effektiv flytt påverkar inte er dagliga verksamhet mer än nödvändigt och kan ge en massa positiva bieffekter, för medarbetarna, för miljön och för samhället. Här berättar vi mer om hur det går till.

I grunden handlar det om att när man flyttar kontoret har man en ypperlig chans att göra sig av med det gamla och skapa motivation för det nya. Vi som flyttar kontoret åt dig bidrar genom att se till att alla får sin grejer i rätt tid och till rätt plats – och vi tar hand om det som blir över och ser till att ni får betalt för grejerna. Det som inte kan säljas skänks bort, eller går till återvinning.

Vilka är vi på Eterne.

Eterne är en av Stockholms största och mest erfarna flyttfirmor. Eterne bildades i juni 2015 som ett yttersta resultat av en rad sammanslagningar av olika flyttfirmor genom åren. Vår verksamhet har koncentrerats till att ägna sig åt hållbara flyttjänster för företag, myndigheter och organisationer i Stockholmsområdet.

Relationerna till våra medarbetare, kunder och andra aktörer är avgörande för vår affär. Det är lika viktigt för oss som att optimera system och resursförbrukning. Vi berättar om detta på vår blogg, som du hittar här.

Vi rekommenderar att alla företag och organisationer inledningsvis går efter vår trestegsmodell.

Steg 1. Anlita en seriös och trygg partner. Det är grunden till en lyckad flytt av kontoret.
Steg 2. Planera flytten av kontoret på ett noggrant och effektivt sätt.
Steg 3. Ha en ordentlig informationsplan för medarbetare och intressenter om hur och när ni ska flytta företaget

Vill ni får mer information om att flytta kontoret på ett effektivt sätt? Läs mer på vår kunskapsbank och blogg.

Kontakta oss direkt på telefon 08 445 70 70 eller via e-post på kontakt@eterne.se

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.