Flytta företaget

Flytta företaget på ett effektivt sätt

Att flytta företaget på ett effektivt sätt är både bra för plånboken och miljön. En av de viktigaste sakerna är att den dagliga driften inte påverkas mer än nödvändigt. Att flytta företaget innebär en rad olika förändringar. Att känna att själva flytten är effektivt skött, skapar förutsättningar för att allt annat som behöver hanteras när man ska flytta företaget, kan skötas på ett bra sätt.

Vi på Eterne vet hur man flyttar företaget snabbt och kostnadseffektivt. I många fall har vi varit med och flyttat företag både till en adress och vidare till nästa adress eftersom vi har funnits med så länge. Att flytta är för de flesta inget som sker särskilt ofta. Men för oss sker det dagligen.

Om Eterne.

Eterne är i Stockholm en av de ledande aktörerna inom företagsflytt. Vi fokuserar på hållbara flyttjänster för företag, myndigheter och organisationer i Stockholmsområdet. Vi är resultatet av en rad sammanslagningar av stora flyttfirmor som funnits i Stockholm under åren. Med vår långa och breda erfarenhet av att flytta företag har vi fått en rad återkommande förtroenden.

Vi rekommenderar att alla företag och organisationer går efter vår trestegsmodell.

Steg 1. Anlita en seriös och trygg partner som hjälper er att flytta företaget.
Steg 2. Gör en noggrann planering av flytten av företaget – med eller utan hjälp.
Steg 3. Se till att informera medarbetarna så att de känner sig delaktiga i att ni ska flytta.

Vill du får mer information om hur ni kan flytta företaget på ett effektivt sätt? Läs mer på vår kunskapsbank eller blogg!

Kontakta oss direkt på telefon 08 445 70 70 eller e-post kontakt@eterne.se. Fyll gärna i formuläret om du vill bli kontaktad av oss.

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.