Flytt av företag

Vi är experter på flytt av företag

Behöver ni rådgivning och extern hjälp vid flytt av företag? Perfekt. Då ska vi berätta vad ni ska tänka på för att lyckas med en framgångsrik företagsflytt. I texten nedan kommer ni få lite handfasta tips som ni kan tänka på vid er flytt av företaget.

Tips 1. Det finns ett par saker som är extra viktiga vid en flytt av ett företag. Det första ”klassiska” rådet som vi kommer att ge er är noggrann planering. Planering är a-o för en lyckad flytt av ert företag. Hur bra flytten kan genomföras avgörs av om en ordentlig planering görs.

Orsaker till flytt av företag.

Nästintill alla företag behöver flytta någon gång. Orsakerna till varför ett företag behöver flytta är många. En vanlig orsak till en flytt kan vara att företaget växer ur lokalerna. En annan är att lokalerna inte passar för ett projektbaserat arbetssätt eller för aktivitetsbaserade arbetsplatser. Då är ofta också inredningen olämplig att ta med sig till de nya lokalerna. Efter en välutförd planering bör företaget därför dokumentera vilka inventarier som finns i företaget.

Tips 2. Det andra steget vi rekommenderar är alltså att ni utför är en ordentlig inventering. Utan en grundlig inventering vet ni inte hur mycket eller vad som ska flyttas.

Det finns många företag där ute som kan hjälpa er med allt. Däremot kan inte ett företag vara expert på allt.

Tips 3. Be om rekommendationer vid en flytt. Det kommer visa sig om flyttfirman har gjort andra lyckade flyttar av företag. Be att få prata med med kunden direkt så att du får klart för dig hur färsk referensen är och om leverantören var huvudansvarig och delaktig i planeringen av flytten av företaget, eller om de bara skötte någon liten del av flytten.

Är ni intresserade av att läsa mer eller av att få handfasta tips på hur ni genomför en lyckad flytt av ert företag? Läs gärna mer på vår blogg eller vår kunskapsbank.

Kontakta gärna oss för en rådgivning.

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.