Firma för företagsflytt

Har du sökt efter firma för företagsflytt? Perfekt. Det kan vi

Vi är ett marknadsledande bolag inom företagsflytt. Det känns enkelt när en flyttfirma får det att fungera. Tillsammans med dig som kund planerar vi hur din företagsflytt ska göras.

Eterne är rätt för dig som vill anlita en professionell firma med trygghet i alla led, och med en minimal störning på din verksamhet. I den här texten kommer vi reda ut några saker som du bör tänka på när du ska anlita en flyttfirma.

Flyttfirma för företag.

Eterne är en marknadsledande flyttfirma i Stockholm och har stor erfarenhet när det gäller allt inom företagsflytt. Vi har genomfört flera av de allra största företagsflyttarna i Stockholm.

Varför välja oss?

  • Marknadsledande
  • Kollektivavtal (även underleverantörer)
  • Seriös och trygg leverantör
  • Miljötänk på riktigt
  • Riktiga referenser
Prylarna som inte ska flyttas direkt kan vi så klart magasinera under er pågående kontorsflytt. Vi har hjälpt företag med flyttfrågor i över 30 år.

Kontakta oss idag.

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.