Checklista vid kontorsflytt.

Söker ni efter en checklista vid kontorsflytt?

Vi har tagit fram ett par olika checklistor som finns för nedladdning hos oss. Eterne är marknadsledande i Stockholm på företags- och kontorsflyttar. Vi hjälper dagligen myndigheter och större företag med löpande flyttjänster.

Genom att följa en lista får du en överblick på vad som är gjort och på vad som behöver göras. Vi har därför skapat inte bara en checklista utan flera checklistor beroende på i vilken fas av er kontorsflytt som ni befinner er.

Att tänka på vid en kontorsflytt.

Det finns många saker som man behöver tänka på vid en kontorsflytt. Vi har därför också skapat en kunskapsbank där våra besökare kan ladda ner våra checklistor i form av guider, hållbarhetsfakta om oss samt tips och råd inför en upphandling av en kontorsflytt. Ni hittar vår kunskapsbank här.

All vår verksamhet baseras på att effektivt hantera möbler och inventarier. Ur det har vi skapat tjänster vi är stolta över, som vår projektledning. En ansvarsfull projektledning gör det möjligt att radikalt minska avfall och mängden material som behöver transporteras. Effektiv projektledning är en sport för oss.

Tillsammans har vi på Eterne en svårslagen erfarenhet av att jobba med stora lokalförändringsprojekt. Vi tror också på människors förmåga och gillar mångfald i alla former. Därför har vi talanger som andra missar. Det är vår styrka

Vi på Eterne har också en blogg där vi berättar mer om oss själva, våra projekt och våra kunder . Där får du mer information om vad som händer och sker inom branschen som ni kan dra nytta av. Du hittar vår blogg här.

Tveka inte höra av dig till oss om ditt företag går i tankarna på att flytta!

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.