Checklista vid flytt av företag

Söker ni efter en checklista att följa vid flytt av företag?

Vi på Eterne är marknadsledande i Stockholm inom flytt av företag. Vi har vunnit affärer hos de flesta större organisationer och företag i  Storstockholm genom åren och vi hjälper dagligen myndigheter och större företag med flyttfrågor.

Att flytta ett företag är något som de flesta inte gör så många gånger. Utom vi. Vi gör det varje dag. Vi vill dela med oss av vår kunskap och har därför skapat en checklista. Inte bara en faktiskt, utan flera, så att du ska hitta en praktisk guide, anpassad för just dina behov, som du kan följa för att vara säker på att du inte missar något i din flytt av företag. Mer om hur du laddar ner din kostnadsfria checklista nedan.

Flytt av företag.

Det finns många saker som man behöver tänka på vid en flytt av företaget. Vi har därför skapat en kunskapsbank där våra besökare kan ladda ner en checklista – vi kallar dem för våra guider – med tips och råd inför en flytt av företaget och underlag för att göra en hållbar upphandling av flyttjänster. Kunskapsbanken hittar ni här. Våra guider är ett exempel på hur vi jobbar. Vi tänker själva och tar egna initiativ. Sätter vår egen agenda. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap. Vi kommer med förslag på lösningar och åtgärder framåt. Det driver utvecklingen i branschen. Tidigare var en checklista en punktuppräkning där det stod att ”glöm inte meddela kunderna att du flyttar”. Våra guider går djupare än så. Och de är olika till sin form, anpassade efter vilka behov du har just nu. Vi på Eterne arbetar med olika flyttprojekt dagligen. Om detta berättar vi på vår blogg som vi uppdaterar så snart vi har något intressant att berätta. På vår blogg får du också mer information om vilka vi är. Allt för att ge dig trygghet. Vi vill att du ska känna att när du väljer att jobba med Eterne, har du valt det bästa. Till bloggen. Vi arbetar med många av de största företagen och organisationerna i landet. Vi kan därför komma med expertråd. Tveka inte kontakta oss för rådgivning och konsultation inom flyttfrågor.

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.