Avveckling av ett företags inredning i Stockholm

Vi har länge utvecklat branschen med miljöförbättringar, kollektivavtal och bra arbetsmiljö. Det fortsätter vi med. Alltid med målet att hjälpa våra kunder att sluta kretsloppet. Inget som kan användas ska kastas. Erfarenhet har vi gott om. Men också nyfikenhet och nytänkande.

Vid en avveckling av ett företags inredning är det många prylar som ska bedömas och hanteras. Ofta ska också stora mängder gods transporteras. Vi på Eterne har hjälpt många företag med avveckling. I ett avvecklingsprojekt hjälper vi dig med projektledning, försäljning och transport i Stockholm med omnejd. Du får också hjälp av oss med vad som är smartast; om ni ska skänka bort era prylar, sälja dem eller om de behöver gå till återvinning.

Vad det rör sig om för saker kan variera, men ofta handlar det om stora partier kontorsinredning av varierande slag. Vår verksamhet baseras på att effektivt hantera möbler och inventarier. Vi har helt enkelt alltid strävat efter att optimera hur vi jobbar åt våra kunder.

Allt från hur vi viker ihop flyttfilten, till hur flyttbilarna går omlott och vilka kanaler som är bäst att sälja olika typer av möbler i, för att få maximalt betalt för våra kunders räkning och samtidigt säkra en ansvarsfull hantering. Vår projektledning gör det möjligt att radikalt minska avfall och mängden material som behöver transporteras.

Om företaget Eterne.

Eterne bildades i juni 2015 som ett yttersta resultat av en rad sammanslagningar av olika flyttfirmor. Vi har fokuserat vår verksamhet till att ägna oss åt hållbara flyttjänster för företag, myndigheter och organisationer i Stockholmsområdet.

Kontakta gärna oss om du har frågor eller funderingar. Vi svarar gärna på dina frågor.

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.