Anlita flytthjälp företag

Behöver ni anlita flytthjälp för ert företag?

Vi på Eterne har en gedigen erfarenhet av företagsflyttar. Därför anlitas vi dagligen som flytthjälp till företag. Våra kunder ställer ofta höga krav på att stora mängder gods ska flyttas, på kort tid och till rätt plats. Det vet de att vi på Eterne kan lösa. Vi har resurserna. Med vår flytthjälp får du en seriös flyttpartner genom hela projektet, och en minimal inverkan på företagets löpande verksamhet. Nedan reder vi ut några saker som du bör tänka på när du ska anlita flytthjälp för din företagsflytt.

Professionell flytthjälp.

  • Kollektivavtal (även underleverantörer)
  • Seriös och trygg leverantör – be att få prata med referenser
  • Miljötänk på riktigt – fråga efter hållbarhetsredovisningen
Om du upptäcker att inredning eller möbler behöver lagras, temporärt eller för en längre tid, har du möjlighet att magasinera era saker hos oss.

Vi rekommenderar att det ni inte själva behöver av möbler från den gamla lokalen, får gå till återanvändning, dvs säljas av eller ge bort. Det kan vi hjälpa dig med. På så sätt blir det mer pengar över till företaget och mindre grejer som behöver köras till tippen – vilket ni också sparar pengar – och miljö – på.

Flytthjälp för företaget

Eterne är alltså en marknadsledande flyttfirma och har lång erfarenhet när det gäller flytthjälp för företag. Vi har genomfört flera av de allra största företagsflyttarna i Stockholm. När vi hjälper er med flytthjälp är vi med från planering till projektets slut. Med vår erfarenhet från andra projekt vet vi att det är så man får kostnadskontroll på en stor verksamhetsflytt.

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

Låter det intressant att få hjälp med flytten av er verksamhet? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

Önskar du komma i kontakt med oss? Kontakta oss direkt på kontakt@eterne.se eller fyll i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.