Stor kontorsflytt Stockholm.

Har ni behov av att göra en stor kontorsflytt Stockholm?

Vi på Eterne har lång erfarenhet av stora och komplexa flyttprojekt med höga krav på att stora mängder gods flyttas, på kort tid och till rätt plats. Det känns enkelt när det funkar, men kräver erfarenhet och engagemang.

 

Tillsammans med dig som kund planerar vi hur en stor kontorsflytt kan göras. Förutom effektivitet i tid och precision i plats är det så klart viktigt att en stor kontorsflytt görs med så liten störning på verksamheten som möjligt. I den här texten kommer vi reda ut några saker som ni bör tänka på vid en stor kontorsflytt i Stockholm

Stor kontorsflytt – vår hemmaarena.

 

Eterne är marknadsledande inom stor kontorsflytt i Stockholm och har stor erfarenhet när det gäller allt inom verksamhetsflytt. Vi har genomfört flera av de allra största kontorsflyttarna i Stockholm. Eterne är med från planering till projektets slut – det är så man får kostnadskontroll på en stor kontorsflytt. Är ni osäkra på om er flytt kommer vara en stor kontorsflytt? Läs mer nedan.

 

Är vår kontorsflytt stor?

  • Är ni fler än hundra anställda på ert kontor?
  • Är er företagslokal större än 200kvm?
  • Flyttar ni lokalt i Stockholm?

 

Om du har svarat ja på ovannämnda frågor är vi rätt företag för er.

 

Det som inte ska flyttas direkt eller avvecklas kan vi så klart magasinera under er pågående kontorsflytt. Vi på Eterne har hjälpt företag med företagsflytt i över 30år och har samlat på oss en stor kunskap och erfarenhet.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor och funderingar.