Kontorsflyttar.

Kontorsflyttar på ett tryggt, effektivt och prisvärt sätt

Eterne bildades i juni 2015 som ett resultat av en rad sammanslagningar av olika flyttfirmor som köpts upp genom åren. Eternes verksamhet har koncentrerats till att ägna sig åt hållbara kontorsflyttar för företag, myndigheter och organisationer i Stockholmsområdet.

 

Vi har de senaste decennierna genomfört många lyckade kontorsflyttar. Vår effektivitetssträvan har också lett till vårt arbete för att minska vår klimatpåverkan. Dessutom har vi insett att vi kan göra en positiv social skillnad genom att se till att rätt grejer hamnar på rätt ställe. Förutom att sköta kontorsflyttar, hjälper vi våra kunder att sälja och skänka bort de de inte längre behöver. Vi försöker ständigt utmana och utveckla flyttbranschen till det bättre. På så sätt blir alla kontorsflyttar bättre.

Trygga kontorsflyttar.

 

Ni ska känna er trygga när ni anlitar en partner inom kontorsflyttar. Det är en hygienfaktor. Vi erbjuder till exempel alltid våra kunder möjligheten att jobba cirkulärt. Och att rapportera om jobbet vi gjort, i detalj. Att kunna göra det, bygger dels på en djup kunskap om möbler, hållbarhet och avfall.

 

För att klara jobbet på ett bra sätt, behöver man också vara effektiv i hanteringen av flödet av såväl möbler som folk. Det här är ett av våra starkaste mervärden. Vi har alltid strävat efter att göra saker ännu lite bättre. Bättre än gången innan. Det driver vårt företag, vårt utvecklingsarbete och det har gett oss vår framgång.

 

Effektiva kontorsflyttar.

 

En kontorsflytt ska vara effektiv i alla led. Effektivitet i en kontorsflytt handlar dels om att inte störa den löpande verksamheten mer än nödvändigt, men också om hur många bilar och flyttmakare som används. Och inte minst om hur vinsten från möbelavveckling kan optimeras.

 

Kontorsflyttar ska vara prisvärda.

 

Att flytta kontor på ett kostnadseffektivt sätt kan vara bra både för plånboken och för miljön. Självklart ska en kontorsflytt vara prisvärd men det finns många vinster att göra utöver de rent ekonomiska. Tidsvinster, hållbarhetsvinster och sociala vinster är möjliga när vi får sälja av och skänka bort det som blir över i en kontorsflytt. Tillsammans med er som kund hittar vi lösningar som är bra utifrån just era önskemål. Vi tror på ömsesidigt lönsamma och långsiktigt hållbara affärer.

 

Intresserad av att läsa mer? Glöm inte kika in vår kunskapsbank!

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

    Namn*

    E-post*

    Ämne *

    Meddelande