Kontorsflytt Stockholm kostnad.

Vad blir kostnaden för att göra en kontorsflytt i Stockholm?

Vi på Eterne kan enkelt räkna ut en ungefärlig kostnad åt dig enbart baserat på antalet arbetsplatser som ska ingå i din kontorsflytt. Men med ett ordentligt underlag kan vi ge dig en bättre prisuppskattning. Det tjänar du på. Därför ber vi ofta att få komma ut till det företag som ska flytta, för att diskutera just din kontorsflytt och besiktiga lokalerna.

 

Om du ska flytta inom Stockholm, spelar inte avståndet en avgörande roll. Så om du endast undersöker en kostnad för en kontorsflytt rekommenderar vi att du tar kontakt med oss på en gång. Nedan går vi igenom vilka faktorer det är som kan påverka en kostnad för en kontorsflytt i Stockholm.

Kostnad vid en kontorsflytt.

 

Följande frågor brukar vi ställa till våra kunder för att ta reda på mer om projektets omfattning.

 

 1. Hur många medarbetare ska flytta?
 2. Hur stora lokaler sitter ni i nu?
 3. Hur mycket extern hjälp vill ni köpa in?
 4. Ska alla inventarier flyttas?
 5. Är det något som ska avvecklas?
 6. Vill ni att något ska magasineras?

 

Eterne har lett utvecklingen av kontorsflyttar och pressat kostnaden för kontorsflytt i Stockholm i flera decennier. Det har lyckats genom en effektiv och ansvarsfull hantering av gods och människor. Det som är bra för miljön är också ofta bra för plånboken. Vi brukar säga att vi skapar win-win-win-lösningar för människa, miljö och kassa.

 

Vi vill alltid göra saker lite bättre. Vi uppmuntrar nya idéer från alla i organisationen. Det är på golvet man kommer på de geniala lösningarna. Det har hjälpt oss att optimera våra system och vår resursförbrukning. Det har också gjort oss ledande i branschen. I våra projekt kommer vi med förslag på lösningar och åtgärder för kunden, för branschen och för omvärlden.

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

  Namn*

  E-post*

  Ämne *

  Meddelande