Hjälp vid kontorsflytt.

Behöver ni information och hjälp vid kontorsflytt?

Vi på Eterne har kontorsflytt som vår huvuduppgift. Vi hjälper dagligen ledare och chefer med allt som har med flytt att göra. Det kan vara allt från löpande hjälp med lokalförändringar till en större kontorsflytt för statliga organisationer, kommuner och större företag. Detta har gjort oss till en ledande aktör inom kontorsflytt i Stockholmsområdet och vi har förmånen att få frågan om hjälp vid kontorsflytt av Stockholms ledande företag och organisationer.

 

När det gäller flytt av en stor organisation krävs det både tid, planering och extern hjälp för att lyckas. I tidigare uppdrag där företag och organisationer har fått hjälp av oss har kunden ofta uttryckt en tacksamhet över att vi på Eterne funnits vid deras sida. Alltifrån starten till projektets slut och inte minst i uppföljningen och dokumentationen efter.

Extern hjälp vid kontorsflytt.

 

Att ta in extern hjälp vid en kontorsflytt sparar ofta både tid och pengar. En utförlig planering är grunden till våra lyckade kontorsflyttar.

 

Missa inte att ladda ner vår guide om vad ni ska tänka på vid en kontorsflytt. Guiden beskriver även vilken extern hjälp som finns att få.

 

Det är alltid en bra att börja planera i god tid. Kontakta oss och få en kostnadsfri rådgivning!

 

 

Om Eterne.

 

Eterne är en ledande aktör inom kontorsflytt i Stockholm. Med ledande menar vi att vi arbetar med många stora företag och organisationer, att vi får de stora kontorsflyttarna och att vi leder utvecklingen inom effektivitet och hållbarhet i branschen.

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

    Namn*

    E-post*

    Ämne *

    Meddelande