Hjälp vid företagsflytt.

Söker ni extern hjälp vid företagsflytt?

Vi har hjälpt hundratals organisationer, företag och kommuner med företagsflyttar. Vid en stor och komplex företagsflytt behöver man ofta ta in extern hjälp.

 

Ett bra tips vi har att ge er när ni söker hjälp vid en eventuell företagsflytt är att börja med att skapa en projektorganisation som planerar projektet, dess avgränsningar och inte minst kommunicerar internt och externt kring projektet.

 

Nästa tips är att skaffa en översikt över vad som faktiskt finns i de nuvarande lokalerna, så att det går att börja fatta beslut om vad som ska hända med de olika grejerna. I det här läget är det bra att ha med sig en flyttfirma som kan göra besiktning och en djupare inventering. En specificerad inventering är en utmärkt hjälp vid företagsflytt.

 

Och när ni ska välja flyttfirma, glöm inte att ta referenser. I ett stort flyttprojekt är referenser kanske en självklarhet men det är inte alltid man faktiskt följer upp dem. Därför rekommenderar vi alltid att prata direkt med en tidigare kund till företaget. Det skapar både en seriositet för flyttfirman och en trygghet för beställaren

Få professionell hjälp vid företagsflytt.

 

När referenserna väl är avklarade och avtalet är godkänt från respektive parters håll kan företagsflytten börja planeras i sina detaljer. Att göra en företagsflytt är en spännande resa som kan göra att hela företaget får ny energi.

 

Ska ni påbörja en planering av en företagsflytt? Glöm inte att kika in i vår kunskapsbank där ni hittar guider på hur ni lyckas med en framgångsrik planering.

 

Fördelar med Eterne

 • Vi erbjuder alltid skräddarsydd hjälp vid företagsflytt
 • Vi är kostnadseffektiva; dels genom effektiva processer, dels i möbelavvecklingar
 • Vår storlek och erfarenhet gör att vi kan tänka out-of-the-box för att hitta innovativa lösningar på komplexa problem vid en företagsflytt. Exemplen är många. Vi berättar gärna.

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

  Namn*

  E-post*

  Ämne *

  Meddelande