Hjälp med företagsflytt.

Behöver ni hjälp med företagsflytten?

Här ger vi er några handfasta tips på hur man kan lyckas med sin företagsflytt. Vi på Eterne är ett marknadsledande företag som hjälper verksamheter och organisationer med det mesta inom flytt. Med vår långa erfarenhet vet vi vad är viktigt att tänka på när ett företag ska flytta.

Få hjälp med företagsflytten.

 

Ett bra sätt att börja planera för sin företagsflytt är att tänka på vad som ska med i flytten och vad som ska avvecklas. Det första vi rekommenderar att göra är en inventering av alla prylar som ni har.

 

Vi på Eterne hjälper er gärna med det. Antingen gör vi en enkel besiktning och uppskattar mängden gods. Eller så kan vi göra en dokumenterad inventering, med foto och beskrivningar. När ni väl vet hur mycket som ska flyttas, är det lättare att få in ett bra och rättvisande pris på flytten. Vänd er till oss så får ni skräddarsydda tips på vad ni ska tänka på vid er företagsflytt.

 

 

Frågetecken vid en företagsflytt.

 

 • Vem ska planera företagsflytten?
 • Behöver vi ta in extern hjälp?
 • Hur kan vi inkludera ett miljötänk?
 • Vad ska vi göra med den gamla kontorsinredningen?

 

Det bästa tipset vi kan ge för en lyckad företagsflytt är en ordentlig planering. Ju mer som är planerat och genomtänkt, desto smidigare och billigare blir flytten. Vi på Eterne har hjälpt företag att flytta verksamheter i över 30 år och vi tar ett totalansvar.

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

  Namn*

  E-post*

  Ämne *

  Meddelande