Företag flytt Stockholm.

Eterne hjälper företag med flytt i Stockholm med omnejd.

Vi har genom åren hjälpt många större företag, statliga organisationer, och kommuner med professionella företagsflyttar. Vi på Eterne utgår från vårt huvudkontor i Norsborg, Stockholm, där även vårt lager och magasinering finns, men våra flyttmakare och team arbetar dagligen över hela Storstockholm med omnejd. Om du är på jakt efter ett företag som erbjuder flytthjälp, tveka inte att kontakta oss.

 

I den här texten kommer vi ge dig lite tips på vad ni som företag ska tänka på vid en flytt i Stockholm. Om du har funderingar eller tvekar över något, hör gärna av er till oss!

Flytt Stockholm.

 

Stockholm expanderar snabbt och många företag som växer behöver hitta mer kostnadseffektiva lokaler. Ibland lämnar de city och då flyttar nya företag in. Därför är företag som söker flytt en ständigt växande skara i Stockholm. Vi arbetar dagligen med flytt av företag i Stockholm och känner till de flesta adresser, fastigheter och portuppgångar. Många gånger har vi varit med i ett flertal av ett företags olika flyttar genom åren.

 

Så det som är frågetecken för det företag som sällan flyttar i Stockholm, är vardagsmat för oss. Vi är experter på att hjälpa våra kunder lösa alla frågor som de har inledningsvis när de ska göra en flytt i Stockholm. Det är därför vi kallar oss flyttmakare.

 

”Vem ska planera flytten, vem ska utföra flytten, vem kommer att agera projektledare?”. Det är några exempel på det frågor vi hanterar dagligen.

 

Det är bland annat därför vi har skapat vår kunskapsbank. I kunskapsbanken kan du ta del av våra kostnadsfria tips och vad du ska tänka på vid en eventuell företagsflytt. Där finns checklistor för allt från planering till genomförandefrågor.

 

När vi arbetar med våra kunder brukar vi säga att vi skapar en win-win-win: tillsammans med våra kunder hittar vi lösningar som är bra för kundens kassa, för miljön och för samhället. Vi tror på ömsesidigt lönsamma och långsiktigt hållbara affärer. Win-win-win-lösningarna har uppstått i vårt omfattande hållbarhetsarbete. Det berättar vi gärna mer om vid en träff!

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

    Namn*

    E-post*

    Ämne *

    Meddelande