Flytta verksamheten Stockholm.

Letar ni information kring flytta verksamheten Stockholm?

Eterne har en stor kunskap om större svåröverskådliga flyttprojekt. En större flytt kräver både kunnighet och åtagande men när allt fungerar upplevs det enkelt att flytta en verksamhet. I ett nära samarbete med dig som kund hjälper vi till att flytta er verksamhet.

 

När vi hjälper företag med att flytta verksamheter är det viktigt med så lite avbrott på den dagliga verksamheten som möjligt. Det ordnar vi i tät dialog och i ett nära samarbete med er projektansvarige. När vi sköter flytten kan du ägna dig åt de saker som lägger grunden för en lyckad flytt: Kommunikation med och information till medarbetare och intressenter om er flytt. Rätt skött kan flytten bli en viktig positiv milstolpe i er företagskultur och historia.

Att flytta verksamheter – vår hemmarena.

 

Eterne har länge varit en ledande partner till organisationer som vill flytta verksamheten i Stockholm och vi har därför stor erfarenhet när det gäller allt inom flytt. Vi har genomfört flera av de allra största verksamhetsflyttarna i Stockholm. Vi är med er från starten till projektets slut. Komplexa verksamhetsflyttar kan innehålla parallella flyttar till och från flera adresser. Det kan också gälla flyttar av ovanliga miljöer och inredning. Vi har flyttat såväl muséer som växthus och säkerhetsklassade föremål och mycket annat.

 

Behöver vi verkligen hjälp med att flytta verksamheten?

 

  • Är ni fler än hundra medarbetare?
  • Är er verksamhetslokal större än 200 kvm?

 

Om du har svarat ja på ovannämnda frågor är vi rätt företag för er.

 

Det som inte ska flyttas direkt eller avvecklas kan vi så klart magasinera medan ni flyttar. Vi på Eterne har hjälpt organisationer med att flytta verksamheter i över 30 år. Genom åren har vi samlat på oss en stor kännedom och erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss vid frågor och funderingar

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

    Namn*

    E-post*

    Ämne *

    Meddelande