Ska ni flytta företagsadressen och byta lokaler?

Behöver ni planera en kommande kontorsflytt?

Vi på Eterne har hjälpt många företag och större organisationer att flytta sina verksamheter. Det finns flera saker man behöver tänka på när man flyttar en företagsadress. Vid en flytt av företaget rekommenderar vi alltid att man börjar med att göra en ordentlig inventering.

 

Förutom en väl utförd inventering är det många andra frågor som behöver besvaras. Hur långt ska ni flytta? Hur många personer flyttar från den aktuella företagsadressen och hur många ska flytta till den nya företagsadressen? Hur mycket av det gamla kontoret får varje medarbetare ta med sig till den nya företagsadressen?

Flytta företagsadress.

 

Att göra en flytt av företagsadressen kan, rätt skött,  ge företagskulturen en skjuts. Ni kan säkert  projektleda en flytt själva internt men vi vet vad som fungerar och inte. Vi kan spara er både tid och pengar. Vi har stött på alla typer av problem och vet hur de ska lösas  –   vi har lärt oss av de tusentals flyttar vi har genomfört .

 

Är du intresserad av att få mer information i form av planeringsverktyg och steg-för-steg-guider? Besök gärna vår kunskapsbank! Du hittar den här.

 

Kostnader för att flytta företagsadressen.

 

Nedan kommer lite punkter som avgör kostnaden för att flytta företagsadressen.

 

 • Hur långt är det till den nya företagsadressen?
 • Vilken extern hjälp vill ni ta in?
 • Hur snabbt ska flytten gå?
 • Hur många anställda har ert företag?
 • Hur mycket ska flyttas med från er nuvarande företagsadress?
 • Hur är tillgängligheten på den nya företagsadressen?

Välkomna till Eterne. Kontakta oss redan idag!

  Namn*

  E-post*

  Ämne *

  Meddelande