Dagen efter

 

Idag sitter vi på kontoret och tänker på allt roligt som hände igår. Att vi fick gå upp på scen på Aktuell Hållbarhets konferens ”Årets bästa hållbarhetsredovisning” och ta emot ett hedersomnämnande i kategorin små och medelstora företag, för vår hållbarhetsredovisning 2015. Det var första gången vi gjorde en sådan och första gången någon i vår bransch gjorde det. Att organisationer kom fram efteråt och bad om vår hjälp med flytt och avveckling .

Skärmavbild 2016-06-03 kl. 11.37.19

 

Vi hoppas att den får efterföljare bland våra kollegor, och priset kanske kan inspirera fler till att följa efter!

 

Något annat vi hoppas på är att fler kunder ska efterfråga våra tjänster inom flytt och framför allt inom hållbar avveckling – det är först när kunderna ställer hållbarhetskrav som den verkliga förändringen av hur möbler hanteras i en kontorsflytt, kommer!

 

Här kan du läsa vårt pressmeddelande:

 

Här kan du ladda ner vår hållbarhetsredovisning:

 

Och här kan du läsa mer om pristutdelningen och övriga vinnare: