Kayleigh, flyttjej

Jag heter Kayleigh. Jag är 21 år. Jag har jobbat här av och till i sex år. Brorsan och jag började hänga med pappa till jobbet som barn. Han visade hur man gjorde. Vi fick hjälpa till mer och mer. Jag började sommarjobba på firman när jag var 15 år. Det var direkt ut på jobb. I början kanske det var lite tungt ibland innan jag lärde mig tekniken. Nu är det inte tungt längre. Jag är en i laget. De andra säger ibland att de inte trodde att jag skulle palla så mycket som jag gör. Det handlar om teknik, inte om styrka. Fler tjejer borde prova på. Det bästa med jobbet är att det är så varierat. Jag har sett alla delar av Stockholm. När jag är ute med mina kompisar, kan jag berätta om ställena vi går förbi, jag har gjort flyttjobb på så många adresser.

Det mest speciella uppdrag jag varit med om, var Swedbank-flytten. För att den var så stor. Jag satt en vecka bara och sorterade datakablar.Det var som en vanlig flytt, fast i megaformat.

Kayleigh