Hälsa på jobbet, frukostmöte hos Tenant&Partner

I morse var det frukostmöte på Tenant&Partner, om hälsa på jobbet. VD Torbjörn Eriksson, nyligen av tidningen Cef utsedd till ”årets hälsofrämjande chef”, talade om bakgrunden till den exploderande psykiska ohälsan och sitt recept: ”Varje organisation måste nog hitta sitt eget recept, men jag tror att medveten närvaro och engagemang är ohälsans naturliga bredspektrum-antibiotika.” Han har också skrivit om det, det inlägget kan du läsa här.

 

Flyttjobbet är bra på det sättet: Utan medveten närvaro kan du knappast flytta ett kassaskåp. Dessutom, hälsa är också frisk luft och motion, påpekade Torbjörn; precis de faktorer som våra flyttmakare framhåller som de stora fördelarna med jobbet.

 

Mer om vad våra medarbetare tycker om sitt jobb kan du dels läsa här på bloggen, dels i vår hållbarhetsredovising, som du hittar här.