Marcus har varit med oss länge

 

”Jag var på en mindre flyttfirma som gjorde jobb åt NFB. Så bytte jag till NFB. Det har snart gått tjugo år nu. Helt otroligt egentligen. Jag har skött lagret på de olika adresser vi har huserat på. Och sedan blev det Ericsson i många år. Det var en bra tid. Jag skötte alla deras flyttar. Det var som att ha en firma i firman. Jag tog in jobben, lämnade pris och genomförde jobben med min grupp. Men nu är jag på olika jobb nästan varje dag. Ena dagen packar man ihop ett arkiv i källaren, nästa dag är det en fullsatt kontorsmiljö. Det är omväxlingen jag gillar. Friheten att röra sig fritt.

 

Och så har familjen flyttat tillbaka hem till Gotland. Det är perfekt. Jag åker upp hit och jobbar. Jag jobbar gärna en dryg vecka i sträck, tar helgjobben. Och när jag är hemma är jag verkligen ledig, det går inte att hoppa på något jobb då. Det är bra att det funkar för jobbet.”

 

Marcus