Guider och checklistor inför din flyttupphandling och din flytt finns nu för nedladdning

 

På Eterne önskar vi att våra kunder ska bli allt bättre på att ställa hållbarhetskrav på sina flyttleverantörer. Vi vill också hjälpa våra kunder att tänka på avveckling, dvs vilka möbler och andra grejer som kan säljas eller skänkas bort, i samband med flytten. Så att så lite som möjligt behöver köras till tippen för återvinning. Och ju mer våra kunder vet om hur ett flyttprojekt går till och vad som är bra att tänka på, desto lättare är det för oss att göra ett bra jobb. Därför har vi nu tagit fram guider för dig vars organisation går i flyttankar.
 

Om du undrar vad man ska tänka på i en kontorsflytt, kan du ladda ner en bra guide här
 

Om du står inför att börja planera ert flyttprojekt tror vi att du kan ha nytta av den här guiden
 

Om du vill ställa hållbarhetskrav i din flyttuppphandling, ladda ner guiden här

_DSR2132